Doorslaand vocht in uw huis

Vocht in uw huis kan onder meer afkomstig zijn lekkende leidingen, condensatie, optrekkend grondwater in muren en vloeren, en van doorslaand vocht. Doorslaand vocht of regendoorslag wordt veroorzaakt door regenwater dat in een buitenmuur dringt. Via de spouw kan dit vocht verder doordringen naar de binnenmuur.
Vooral bij buitenmuren met beschadigd metselwerk en loszittende voegen kan regendoorslag optreden. Doorslaand vocht kan onder meer loskomend pleisterwerk veroorzaken, evenals verflagen die afbladderen en behangpapier dat verkleurt en loskomt van de muur.
Een vochtige muur werkt schimmelgroei in de hand, wat voor uw gezondheid nadelig kan zijn. Het is daarom van groot belang dat u zo snel mogelijk de hulp inroept van een gespecialiseerde firma bij regendoorslag in uw huis. Gelukkig is doorslaand vocht geen onoverkomelijk probleem. Dankzij de jarenlange ervaring en het gebruik van speciale meetapparatuur en materialen, kan Stoplekkage.nl u een definitieve oplossing bieden.
Onze vakmensen kunnen uw muren behandelen met een uniek impregneermiddel van hoge kwaliteit. Op deze behandeling kunnen wij u tien jaar garantie geven. Twijfel niet als u doorslaand vocht vermoedt in uw woning en doe een beroep op Stoplekkage.nl. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Omdat vochtproblemen steeds dringend verholpen moeten worden, mag u ons snel bij u thuis verwachten om doorslaand vocht te lijf te gaan.

Hoe bestrijden wij doorslaand vocht?

  • Doorslaand vocht buitenmuur: regenwater kan vooral binnendringen in de buitenmuur op de plaatsen waar het voegwerk of de stenen beschadigd zijn. Daarom repareren de medewerkers van Stoplekkage.nl eerst de beschadigde plaatsen. Mogelijk moet een gedeelte van de muur opnieuw gevoegd worden. Daarna impregneren zij de buitenmuur met een speciaal impregneermiddel, waardoor een laag op uw muur ontstaat die ondoordringbaar is voor water.
  • Doorslaand vocht binnenmuur: vocht dat door de buitenmuur dringt kan soms via de spouw ook de binnenmuur bereiken. De vakmensen van Stoplekkage.nl zoeken naar de herkomst van het doorslaand vocht en pakken vervolgens de oorzaak aan. Onze medewerkers repareren bovendien eventueel losgekomen pleisterwerk of andere vochtschade aan de binnenmuur.

Vermijd hoge kosten en roep tijdig onze hulp in

Regendoorslag is een vervelend probleem dat tot grote schade in uw woning kan leiden. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade wordt. De kosten van opnieuw bepleisteren, verven of behangen van een muur kunnen hoog oplopen.
U hoeft echter niet wakker te liggen als u een vermoeden heeft van doorslaand vocht in uw woning. Het probleem kan doeltreffend bestreden worden als u de hulp inroept van ervaren vakmensen.
Wacht daarom niet te lang om Stoplekkage.nl te verwittigen. Wij stellen alles in het werk om u snel en professioneel voort te helpen, zodat u hoge reparatiekosten aan uw woning kunt vermijden. U mag op onze vakmensen ook een beroep doen voor het bestrijden van optrekkend vocht of het opsporen van lekkage.
Contacteer Stoplekkage.nl voor het oplossen van elk vochtprobleem in uw huis!

Met spoed een lekkage verhelpen?

Heeft u problemen met vocht in uw woning? Stoplekkage heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen. 24/7 bereikbaar voor spoedklussen.