Lekkage snel en deskundig opgespoord

Stoplekkage.nl is uw specialist op het gebied van opsporing en reparatie van lekkage in uw woning. Voor lekdetectie passen wij zeer geavanceerde technieken toe, zodat wij zonder schade te berokkenen aan muren, vloeren en dergelijke, een lek vlug hebben opgespoord.
Het is ons nog nooit overkomen dat wij de oorzaak van lekkage niet konden vinden of oplossen. Ons bedrijf kan immers steunen op een jarenlange ervaring en beschikt over deskundige en goed opgeleide medewerkers. Omdat lekkage grote schade kan aanrichten in uw woning, zijn lekdetectie en reparatie steeds een dringende aangelegenheid.
Wij bieden onze klanten daarom een zeer snelle service. Vermoedt u een lek ergens in uw huis? Geen nood. Aarzel niet en contacteer Stoplekkage.nl!

Onze medewerkers staan binnen de kortste keren bij u thuis om de lekkage op te sporen en te verhelpen. Bel ons of vul het contactformulier in. Wij helpen u dadelijk voort!

Geavanceerde technieken voor lekdetectie

Lekdetectie is een vak apart. Om geen muren of vloeren te moeten openbreken bij de opsporing van een lek, gebruikt Stoplekkage.nl hightechmethoden om de oorzaak en de plaats van een lekkage te vinden.

Onze gespecialiseerde medewerkers gebruiken onder meer volgende technieken:

  • Lekdetectie met een traceergas: een speciaal traceergas wordt in de leidingen gebracht. Met speciale meetapparatuur kunnen onze vakmensen bepalen waar het traceergas ontsnapt en zo de plaats bepalen waar er zich een lek bevindt. Deze methode passen we vooral toe bij stalen cv-leidingen die in een zandbed liggen.
  • Ultrasone lekdetectie: elk lek, hoe klein ook, produceert een minuscuul geluid. Onze zeer gevoelige ultrasone geluidsdetectoren vangen dit geluid op en geven op die manier de locatie van het lek aan.
  • Thermografische lekdetectie: deze techniek wordt vooral toegepast voor lekken in warmwaterleidingen, cv-installaties en vloerverwarming. Met behulp van een infraroodcamera sporen wij temperatuurverschillen op en bepalen zo de de plaats van een lek.
  • Camera-inspectie van riolen en afvoerbuizen: we brengen een camera in een riool of afvoerbuis en kunnen op die manier het inwendige van de buis bekijken. Barsten en scheuren in de buis kunnen zo gemakkelijk gevonden worden.
  • Rookgasdetectie: voor riolen en afvoerbuizen sturen we onschadelijke rook in de buis. Daar waar de rook aan de oppervlakte zichtbaar wordt, bevindt er zich een lek. Deze methode passen we vooral toe bij stankoverlast.

Vermijd hoge lekdetectie kosten

Het is echt niet nodig om uw vloeren of muren open te breken om een lek op te sporen. Onze medewerkers maken gebruik van hoogtechnologische methoden, zodat zonder kappen en breken de plaats van een lekkage vlug wordt gevonden.

Lig niet wakker van een lek in uw huis. Doe een beroep op de expertise en ervaring van Stoplekkage.nl om hoge lekdetectie kosten te voorkomen. Onze vakmensen sporen niet alleen de oorzaak van lekkage op, maar voeren ook zelf de reparatie uit en herstellen de ontstane schade aan vloeren, muren en plafonds. Een lek in uw woning? Twijfel niet en contacteer Stoplekkage.nl!

Met spoed een lekkage verhelpen?

Heeft u problemen met vocht in uw woning? Stoplekkage heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen. 24/7 bereikbaar voor spoedklussen.