Optrekkend vocht bestrijden

Optrekkend vocht in muren en vloeren kan grote schade veroorzaken, denk maar aan het loskomen van de pleisterlaag, het afbladderen van verf en het verkleuren en loskomen van behangpapier. Optrekkend vocht kan een oorzaak zijn van een te hoge luchtvochtigheid in huis. Bovendien werkt dit probleem de snelle groei van schimmels in de hand, wat op zijn beurt gezondheidsklachten tot gevolg kan hebben.
Een te vochtig huis kan mogelijk bronchitis, allergie tegen huisstofmijt en astma veroorzaken. Er bestaan gelukkig afdoende oplossingen om optrekkend vocht blijvend te bestrijden. Heeft u in uw woning last van optrekkend vocht in muren of vloeren? Geen nood. Roep tijdig de hulp in van de specialisten van Stoplekkage.nl.
Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in de bestrijding van optrekkend vocht, doorslaand vocht en het opsporen van lekkage. Bovendien voeren we zelf de reparaties uit van de schade die is ontstaan door vochtproblemen. Bel Stoplekkage.nl of vul het contactformulier in. We weten dat vochtproblemen vlug moeten aangepakt worden en helpen u daarom zo snel mogelijk voort!

Hoe optrekkend vocht bestrijden?

Stoplekkage.nl gebruikt een gel met een unieke samenstelling om optrekkend vocht te lijf te gaan. Deze gel werd reeds 25 jaar geleden ontwikkeld. De gel wordt geïnjecteerd in de muur of in de vloer en vormt een ondoorlaatbare laag voor grondwater.

  • Optrekkend vocht buitenmuur: de buitenmuur wordt geïnjecteerd met een gel die zijn kwaliteiten bewezen heeft. Het injecteren kan zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde gebeuren.
  • Optrekkend vocht binnenmuur: ook in dit geval is het injecteren van een waterondoorlaatbare gel aangewezen.
  • Optrekkend vocht vloer: bij vloeren onder het maaiveld, waarbij de grondwaterdruk hoog is, moet er geïnjecteerd worden onder hoge druk. Bij vloeren die hoger gelegen zijn en minder last ondervinden van een hoge grondwaterdruk, is het aanbrengen van een coating vaak voldoende.

De gel die Stoplekkage.nl gebruikt om optrekkend vocht tegen te gaan, werd uitgebreid getest door de TU Delft. Het onderzoek heeft uitgewezen dat de bescherming die de injectiestof biedt, tientallen jaren meegaat. Daarom kan Stoplekkage.nl u een 100% garantie bieden op het vochtvrij blijven van uw muren of vloeren.

Voorkom hoge optrekkend vocht kosten

Optrekkend vocht tast uw muren of vloeren progressief aan. Het vocht zal zich steeds verder verspreiden en in de loop der tijd de schade alleen maar groter maken. Voorkom dat het opnieuw bepleisteren, schilderen of behangen van een muur of het aanleggen van een nieuwe vloer hoge kosten met zich meebrengt.
Doe tijdig een beroep op de expertise van Stoplekkage.nl. Onze vakmensen zetten hun speciale apparatuur en materialen in om uw muur of vloer permanent vochtvrij te maken en zo verdere problemen te voorkomen. Dit is niet alleen van belang voor de constructiekwaliteit van uw woning, maar vooral ook voor uw gezondheid.
Bemerkt u sporen van optrekkend vocht? Wacht niet te lang en contacteer Stoplekkage.nl. Onze bekwame specialisten lossen dit vochtprobleem definitief op

Met spoed een lekkage verhelpen?

Heeft u problemen met vocht in uw woning? Stoplekkage heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen. 24/7 bereikbaar voor spoedklussen.